UITVERKOOP VANAF 27/11/2023 1 PAAR -50 % 2 PAAR -60%

Over onze winkel

New-Port kleding werd opgericht in 1979 als één van de eerste kledingzaken in Nieuwpoort Bad die toen nog een kleine toeristische badplaats was. De duinen waren nog alom tegenwoordig, de appartementen en de talloze vakantiegangers kwamen later.

New-port schoenen werd enkele jaren later opgericht, het werd een succes met tijdloze merken als Salamander, Sioux, Clarks en dan aangevuld met Italiaanse merken als Escada, Linea Wally's en Mima Venezia. 


De nieuwste looks

Oprichters Roland De Clerck en echtgenote Nelly Therssen zorgden telkens weer voor een unieke mix aan kleding en schoenen.

Door de goede selecties van collecties en het harde werk van het team werd New-Port schoenen en kleding een begrip, uitbreiding was een must.

Onze etalages worden zorgvuldig en regelmatig opgefrist met de nieuwste looks en kleuren. Ons team zijn intussen modespecialisten geworden en zorgen voor trendy outfits, passend bij elke stijl.


Unieke combinaties

Uniek was en is de samenwerking tussen schoenen en kleding. Veel klanten combineerden de kleuren van de kledij met de aangepaste schoenen. Dit is nog altijd de grote kracht van New-Port gecombineerd met de grote keuze aan merken en bijvoorbeeld de grootste keuze van het Italiaanse merk Voltan. 

Nieuwpoort-Bad is intussen een populaire bestemming geworden voor de meerwaardebezoeker en modebewuste mannen en vrouwen.

shop online


© 2024 New Port BVBA - Franslaan 33, 8620 Nieuwpoort (België) - BTW BE 0423.273.257
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap - Betalen en verzenden - Retourneren Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt New Port gebruik van cookies. Meer informatie    OK