ONTDEK ALLE NIEUWE MODELLEN EN KORTINGEN IN WEBSHOP
   Productfilters tonen

33 artikelen gevonden (33 op deze pagina)

De Sebago herenschoenen worden gemaakt volgens een duidelijke filosofie: schoenen maken voor mensen, die overeenstemmen met wie ze zijn en hoe ze leven.

Sinds de oorsprong aan de oevers van het Sebago-meer zit zeilen in het bloed van Sebago. Het is het erfgoed en het DNA van Sebago. Of zoals het merk zelf zegt: ‘het is onze thuis’.

De Sebago heren bootschoenen worden al 40 jaar lang met de grootste zorg gemaakt door getalenteerde ambachtslui. De lederen en met hand genaaide bootschoenen van Sebago worden na al die jaren nog steeds gemaakt zoals vroeger. Het uitsnijden, met de hand naaien en het maken van de zool wordt door de talentvolle ambachtslieden uitgevoerd. Ambachtslieden die hun knowhow van generatie op generatie doorgeven zorgen ervoor dat de prachtige details van de Sebago heren bootschoenen niet verloren gaan. De Sebago heren bootschoenen bestaan uit het fijnste leder en de mooiste materialen die ervoor zorgen dat de schoenen als gegoten zitten.

Bent u op zoek naar kwalitatieve casual schoenen? Zoek dan niet langer, want de Sebago heren bootschoenen zullen u niet teleurstellen. 

www.new-port.be

 


© 2024 New Port BVBA - Franslaan 33, 8620 Nieuwpoort (België) - BTW BE 0423.273.257
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap - Betalen en verzenden - Retourneren Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt New Port gebruik van cookies. Meer informatie    OK