ONTDEK ALLE NIEUWE MODELLEN EN KORTINGEN IN WEBSHOP
   Productfilters tonen

18 artikelen gevonden (18 op deze pagina)

Sinds 1853, het jaar waarin AIGLE het levenslicht zag, mag dit topmerk zich een meester in het bewerken van rubber noemen.

Sindsdien hebben al verschillende generaties kunnen genieten van de resistente laarzen, schoenen en kleding om comfort en stijl in alle weersomstandigheden te combineren.

Bij AIGLE, dat al generaties lang een unieke knowhow handhaaft in Frankrijk, wordt elk paar rubberlaarzen met de hand vervaardigd. Zo worden bijna vierduizend paar dagelijks gemaakt door tweehonderd meester-rubberarbeiders in hun ateliers in Châtellerault. Wist je dat er meer dan zestig stappen nodig zijn om met behulp van traditie en technologie een laars te maken?

AIGLE maakt gebruik van de opmerkelijke natuurlijke eigenschappen van rubber, waardoor de laarzen sterk, duurzaam en goed bestand zijn tegen slijtage. Bovendien wordt elke laars getest op waterdichtheid, dus geen natte voeten meer!

De AIGLE laarzen combineren authenticiteit, stijl en functie voor elke outdoor activiteit. Zomer of winter, in de regen, sneeuw of zon: de laarzen lenen zich er perfect toe om weer en wind te trotseren en voor lange tijd te dragen!

Op zoek naar een leuk paar laarzen om elke dag te kunnen dragen? De tijdloze regenlaarzen en rubberlaarzen van AIGLE zijn een absolute must voor de garderobe en kunnen perfect in de stad gedragen worden om zo regenachtige dagen in stijl te trotseren. Bovendien zijn ze soepel en comfortabel voor dagelijks gebruik, verkrijgbaar in klassieke kleuren en passen bij elke outfit. In de winter houden de gevoerde laarzen je voeten warm als de temperaturen kelderen.


© 2024 New Port BVBA - Franslaan 33, 8620 Nieuwpoort (België) - BTW BE 0423.273.257
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap - Betalen en verzenden - Retourneren Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt New Port gebruik van cookies. Meer informatie    OK