Over ons

New-Port

Sinds 1979

New-Port, sinds 1979

In het begin

New-Port kleding werd opgericht in 1979 als één van de eerste kledingzaken in Nieuwpoort Bad die toen nog een kleine toeristische badplaats was. De duinen waren nog alom tegenwoordig, de appartementen en de talloze vakantiegangers kwamen later.

Later

New-port schoenen werd enkele jaren later opgericht, het werd een succes met klassieke merken als Salamander, Sioux, Clarks en dan al verbeterd met Italiaande merken als Escada, Linea Wally's en Mima Venezia. Door de goede selecties van collecties en het harde werk van oprichters Roland De Clerck en zijn echtgenote Nelly Therssen werd New-Port schoenen een begrip en was een uitbreiding een must geworden.

Uniek

Uniek was en is de samenwerking tussen schoenen en kleding. Er kwamen meer mensen naar Nieuwpoort-Bad in de vakanties en de weekends. Veel klanten combineerden de kleuren van de kledij met de aangepaste schoenen. Dit is nog altijd de grote kracht van New-Port gecombineerd met de grote keuze aan merken en bijvoorbeeld de grootste keuze van het Italiaanse merk Voltan. Nieuwpoort-Bad is intussen een populaire bestemming geworden voor de meerwaardebezoeker. New-Port probeert ook het verschil te maken in hun schoenen en kledingkeuze. We hebben ondertussen de schoenzaak volledig opgefrist en verhuist naar Franslaan 33.